Loginpagina
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Gebruikersnaam vergeten?
Wachtwoord vergeten?


a.s.r. bank beëindigt beleggingsdienstverlening

a.s.r. bank heeft besloten om te stoppen met het verlenen van beleggingsdiensten. Rekeninghouders met een (Hypotheek) Beleggersrekening, Premiedepotrekening, Fondsenrekening of Extra Pensioen Beleggen kunnen tot 15 april aan ons doorgeven wat zij willen doen met het vermogen op hun rekening. Na deze datum stopt onze dienstverlening. Meer informatie over dit overwerp vind je op www.asr.nl/beleggingsrekening.

a.s.r. bank rondt verhuizing spaarproducten af

Op 1 december 2019 zijn de producten Internet Spaarrekening, Lijfrente Spaarrekening of Extra Pensioen Uitkering verhuisd van a.s.r. bank naar Centraal Beheer. Vanaf nu beheren rekeninghouders die een spaarproduct bij a.s.r. bank hadden hun rekening in Mijn Centraal Beheer of met de Centraal Beheer app. Heb je een vraag over je Internet Spaarrekening, Lijfrente Spaarrekening of Extra Pensioen Uitkering? Dan kan je altijd 'Even Apeldoorn Bellen'. Onze collega’s van Centraal Beheer zijn telefonisch bereikbaar op (055) 579 81 00. Je kan ook online contact opnemen met Centraal Beheer. Kijk voor de mogelijkheden op www.centraalbeheer.nl/contact.

Veilig internetbankieren

Een betrouwbare en veilige computer is niet alleen belangrijk om veilig te bankieren, maar ook voor het veilig bewaren en gebruiken van je eigen gegevens en documenten.

Het is belangrijk dat je je gebruikersnaam en wachtwoord goed beschermt. Zorg daarom altijd voor actuele antivirus software op je computersysteem. Ga nooit in op verzoeken per e-mail om je gebruikersnaam en/of wachtwoord te delen. Meer tips om veilig te bankieren vind je op onze website.

Contactgegevens

Op onze site www.asr.nl vind je meer informatie over je product. Heb je een vraag en wil je contact opnemen met a.s.r. bank?

Je kunt een e-mail sturen naar asrbank@asr.nl. Je kunt ook bellen met het Contact Center Bank op telefoonnummer (030) 278 278 2. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 – 17.30 uur.