Loginpagina
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Gebruikersnaam vergeten?
Wachtwoord vergeten?


Jaaropgave

Uw jaaropgave staat klaar in Mijn a.s.r. Bank onder Berichten. Op de jaaropgave staat alleen de waarde van uw rekening per 01-01-2018. Dit is de enige waarde die u op moet geven bij uw belastingaangifte. Voor meer informatie over het doen van belastingaangifte kunt u terecht bij de Belastingdienst.

Veilig internetbankieren

Een betrouwbare en veilige computer is niet alleen belangrijk om veilig te bankieren, maar ook voor het veilig bewaren en gebruiken van uw eigen gegevens en documenten.

Het is belangrijk dat u uw gebruikersnaam en wachtwoord goed beschermt. Zorg daarom altijd voor actuele antivirus software op uw computersysteem. Ga nooit in op verzoeken per e-mail om uw gebruikersnaam en/of wachtwoord te delen. Meer tips om veilig te bankieren vindt u op onze website.

Contactgegevens

Op onze site www.asr.nl vindt u meer informatie over uw product. Hebt u een vraag en wilt u contact opnemen met a.s.r. bank?

U kunt een e-mail sturen naar asrbank@asr.nl. U kunt ook bellen met het Contact Center Bank op telefoonnummer (030) 278 278 2. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 – 17.30 uur.