Loginpagina
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Gebruikersnaam vergeten?
Wachtwoord vergeten?


a.s.r. bank beëindigt beleggingsdienstverlening

a.s.r. bank stopt met het verlenen van beleggingsdiensten. Dit betekent dat het niet langer mogelijk is om een rekening bij a.s.r. bank aan te houden. Onze rekeninghouders zijn over de wijze van beëindiging geïnformeerd. Wilt u meer informatie over waarom a.s.r. bank haar dienstverlening stopzet, of over hoe en wanneer uw rekening is/wordt beëindigd? Kijk dan naar de antwoorden op veel gestelde vragen die wij hebben gepubliceerd op www.asr.nl/beleggingsrekening.

Wilt u weten hoe de beleggingskoersen zich ontwikkelen? Kijk dan op www.asr.nl bij Fondsen en Koersen.

Veilig internetbankieren

Een betrouwbare en veilige computer is niet alleen belangrijk om veilig te bankieren, maar ook voor het veilig bewaren en gebruiken van je eigen gegevens en documenten.

Het is belangrijk dat je je gebruikersnaam en wachtwoord goed beschermt. Zorg daarom altijd voor actuele antivirus software op je computersysteem. Ga nooit in op verzoeken per e-mail om je gebruikersnaam en/of wachtwoord te delen. Meer tips om veilig te bankieren vind je op onze website.

Contactgegevens

Op onze site www.asr.nl vind je meer informatie over je product. Heb je een vraag en wil je contact opnemen met a.s.r. bank?

Je kunt een e-mail sturen naar asrbank@asr.nl. Je kunt ook bellen met het Contact Center Bank op telefoonnummer (030) 278 278 2. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 – 17.30 uur.