Loginpagina
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Gebruikersnaam vergeten?
Wachtwoord vergeten?


Je spaarrekening gaat verhuizen

Op 21 maart 2019 is bekendgemaakt dat a.s.r. de spaarportefeuille van a.s.r. bank verkoopt aan Achmea Bank. Wij doen dit omdat wij stoppen met het aanbieden van bancaire spaarproducten. Je spaarrekening, lijfrente spaarrekening of extra pensioen uitkering verhuist binnenkort van a.s.r. bank naar Achmea Bank.

De productvoorwaarden van a.s.r. bank blijven gewoon gelden. Samen met Achmea zorgen we voor een soepele overgang. Na de 'verhuizing' wordt je rekening door Achmea Bank ondergebracht bij het merk Centraal Beheer. Meer informatie over de verhuizing vind je op www.asr.nl/jouwspaarrekening.

Veilig internetbankieren

Een betrouwbare en veilige computer is niet alleen belangrijk om veilig te bankieren, maar ook voor het veilig bewaren en gebruiken van je eigen gegevens en documenten.

Het is belangrijk dat je je gebruikersnaam en wachtwoord goed beschermt. Zorg daarom altijd voor actuele antivirus software op je computersysteem. Ga nooit in op verzoeken per e-mail om je gebruikersnaam en/of wachtwoord te delen. Meer tips om veilig te bankieren vind je op onze website.

Contactgegevens

Op onze site www.asr.nl vind je meer informatie over je product. Heb je een vraag en wil je contact opnemen met a.s.r. bank?

Je kunt een e-mail sturen naar asrbank@asr.nl. Je kunt ook bellen met het Contact Center Bank op telefoonnummer (030) 278 278 2. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 – 17.30 uur.