Loginpagina
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Gebruikersnaam vergeten?
Wachtwoord vergeten?


Achmea Bank neemt deel bancaire activiteiten over van a.s.r. bank

Op 21 maart 2019 is bekend gemaakt dat Achmea Bank de spaarportefeuille van a.s.r. bank zal overnemen. De overeenkomst hiervoor is getekend. De definitieve overdracht vindt plaats na goedkeuring van de relevante toezichthouders en besluitvorming van de Autoriteit Consument & Markt. Vooralsnog verandert er voor u als klant niets. Wilt u meer informatie, bekijk dan het persbericht.

Jaaropgave

Wij zijn bezig om uw jaaropgave aan te maken. Uw jaaropgave staat klaar in Mijn a.s.r. Bank onder Berichten zodra u een e-mail van ons hebt ontvangen. Dit zal uiterlijk op 14 februari 2019 zijn. Op de jaaropgave staat alleen de waarde van uw rekening per 01-01-2018. Dit is de enige waarde die u op moet geven bij uw belastingaangifte. Voor meer informatie over het doen van belastingaangifte kunt u terecht bij de Belastingdienst.

Veilig internetbankieren

Een betrouwbare en veilige computer is niet alleen belangrijk om veilig te bankieren, maar ook voor het veilig bewaren en gebruiken van uw eigen gegevens en documenten.

Het is belangrijk dat u uw gebruikersnaam en wachtwoord goed beschermt. Zorg daarom altijd voor actuele antivirus software op uw computersysteem. Ga nooit in op verzoeken per e-mail om uw gebruikersnaam en/of wachtwoord te delen. Meer tips om veilig te bankieren vindt u op onze website.

Contactgegevens

Op onze site www.asr.nl vindt u meer informatie over uw product. Hebt u een vraag en wilt u contact opnemen met a.s.r. bank?

U kunt een e-mail sturen naar asrbank@asr.nl. U kunt ook bellen met het Contact Center Bank op telefoonnummer (030) 278 278 2. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 – 17.30 uur.